Zobni implantati so lahko nameščeni že v nekaj urah

Zobni implantati so lahko nameščeni že v nekaj urah

Zobni implantati predstavljajo veliko prednosti v zobni protetiki, saj nam lahko že v nekaj urah izkušeni kirurg in implantolog uredita lep nasmeh. Najprej nam bosta seveda odstranila vse preostale zobe, ki ji imamo. Navadno so takšni zobje že načeti in boleči, zato jih ne bomo pogrešali. Ko bo čeljust izpraznjena, bodo pregledali čeljusti. V kolikor bodo ugotovili, da so naše čeljusti zdrave, se bo lahko nadaljevalo z delom. 

Zobni implantati bodo torej nameščeni z naslednji fazi. V čeljust nam bodo zvrtali luknje, v katere se bodo namestili vsadki. Pri temu postopku ni potrebno narediti nadgradnje kosti. Pomembno je tudi dejstvo, da je metoda all on 4, ki se izvaja s vstavitvijo štirih implantatov v vsako čeljust, veliko bolj izplačljiva kot ostale podobne metode. Ravno zato je postala tako priljubljena. 

Zobni implantati bodo po namestitvi fiksne zobne protetike poskrbeli za naraven videz našega obraza in normalno prehranjevanje. Odlično bodo funkcionirali tudi kot podpora za naše ustnice in lica, ki postanejo zaradi pomanjkanja zob upadla in brez oblike. 

Dober zobozdravnik Ljubljana je pogost vpis v interneti brskalnik

Dober zobozdravnik Ljubljana pacienti, ki si želijo najti dobrega zobozdravnika, velikokrat vpišejo v internetne brskalnike in tako pridobijo podatke o vseh zobozdravnikih, ki so na voljo v zasebni ordinacijah v Ljubljani ter v njeni širši okolici.  Dober zobozdravnik je zaželen pri vseh pacientih, saj si vsakdo želi vrhunske oskrbe, ki jo lahko nudijo le najboljši na svojem področju. 

Dober zobozdravnik Ljubljana je geslo, s katerim bomo našli informacije o vseh zobozdravnikih, ki še sprejemajo nove paciente. Navadno v zasebnih ordinacijah ne bomo imeli večjih težav s pridobitvijo prostega termina. Vendar pa s lahko zgodi, da bo imel izbrani zobozdravnik veliko gnečo in bomo morali zato čakati tudi po tri mesece, da pridemo na vrsto.